VIRKSOMHEDER

Mærkedag

Dø' lækker kaf' vognen var med da blomsterbutikken "Sara's blomster" i forbindelse med  Mors dag, havde flyttet butikkens salgsdisk ud på parkerings-pladsen, hvorfra de solgte smukke buketter til de mange kunder som stak snuden forbi, på netop denne smukke maj dag. 

Messe

Her er dø' lækker kaf' vognen taget til Fredericia messecenter. Sammen med EL:CON blev de mange gæster på årets Tech-messe budt på en kop kaffe og en snak ved messestanden. 

Butiks åbning

FESH åbner deres nye butik i Odense centrum. Dø' lækker kaf' vognen byder på en varm drik i december kulden, alt imens kunderne kan se de mange flotte "Smart Home" løsninger som butikken tilbyder.   

Firma festen

Da advokat og rådgivningsfirmaet Kromann Reumert  skulle holde deres årlige firmafest, for deres mange ansatte i hele DK, var dø' lækker kaf' med. Dagen var fyldt med aktiviteter, de ansatte som var inddelt i grupper, prøvede bl.a. mountainbike, lerdueskydning, gin-smagning, brødbagning, yoga mm.  Efterfulgt af lækker mad og dejlig iskaffe. 

Den lille kaffevogn har efterhånden været godt rundt omkring i DK. Ovenfor ser du et lille udsnit af de opgaver som vi har været med til at løse. Det er kun din fantasi der sætter grænserne. 

Så hvad end du skal holde fest, åbne en butik, lancerer et nyt produkt, på messe eller blot forkæle dine medarbejder, så kan dø' lækker kaf' vognen være med til at sætte rammen omkring dit arrangement.  

KURSUS & EVENTS

Vi har erfaring med forskellige kombinationer af arrangementer. Hvis du har et spørgsmål, en forspørgsel eller blot er nysgerrig, så send os en besked her.  

Vi løser alle opgaver forbundet med dit event:
  • Laver alle kaffevarianter
  • Emballage og oprydning
  • Brunch / Frokost pr. kuvert
  • Bagerbrød og kager
  • Kolde drikke
  • Service